Lenteworkshops

Maak een sfeervol lente bloemstuk. Je kunt kiezen uit modern werk waarin bloemen in druifhoutconstructies verwerkt worden. Sommige zijn wel meer als een meter hoog en hangend, andere zijn heel fijnzinnig, met rijgsels en vrij qua vorm die je creëert met je druifhoutframe op een keramieken ondergrond.

Soms kies je voor bloembollen, je kan combineren met de levensechte zijdebloemen of doe je deze lente een experiment met rijgsels van bloemen op zilverdraad tussen blaadjes en kralen? Natuurlijk is overleg over jouw speciale wensen ook mogelijk.

Kies je liever voor een traditioneel werkstuk? Kijk op de fotogalerij en maak de keus die bij jou en je interieur past!

U gaat gegarandeerd naar huis met een mooi, zelfgemaakt werkstuk. U leert technieken die u thuis altijd weer in de praktijk kunt brengen bij het bloemschikken. En er is altijd ruim materiaal voorhanden zodat je ook kleur en vorm kan uitkiezen die precies bij jou passen.

Kosten: € 50,00 incl. alle materialen en een kop koffie.

Locatie: ik breng alle materialen mee naar jouw locatie. Of je komt naar de Wijkern in Duiven, het gezellige, heel nieuwe wijkcentrum. Natuurlijk opgefleurd met mijn florale objecten en bloemen.

Stuur een mail of bel me op 0610 4848 51 voor een offerte.

1 Lentetaart met roze gerbera

2 Vierkante schaal met bollen

3 Hangend tulpenframe

4 Frame op keramiek met witte bloemen

5 Bollentuin op keramiek

6 Lenteschaal van 2 jarig druifhout

7 Fijnzinnig bloemstuk met rijgsels

8 Klassieke krans op oasis