Bedrijfsdecoratie

Wilt u het interieur van uw bedrijf een passende uitstraling geven die zowel het karakter van uw pand als uw bedrijfsfilosofie versterkt? Bloemsierkunst Margo Versteegen maakt naar aanleiding van uw wensen een creatieve vertaling in een kunstzinnig bloemobject. Geef uw entree of vergaderzaal een uitstraling met klasse. De decoraties zijn zowel te huur als te koop.

Onderstaande bedrijven gingen u al voor

“Margo Versteegen Bloemsierkunst verzorgt al jaren de florale aankleding in het pand van Zorgplan in Doesburg. Haar werk is ware kunst. Margo bruist van de creativiteit en maakt de bloemstukken passend bij de stijl van ons pand. Wij krijgen dan ook regelmatig positieve reacties, ook van mensen die langs het pand lopen.“

Priscilla Sevink, Zorgplan

“Margo Versteegen Bloemsierkunst decoreert met bloemen onze showroom. Elke vier maanden wordt de aankleding aangepast naar een ander thema. Margo is erg ondernemend en enthousiast in haar werk. Wij werken graag met haar samen aangezien zij een prettige en open werkwijze heeft. Zij stemt goed af en komt altijd de afspraken na.”

Krystle Kemper-Kreté, VHC/Kreko

“Margo Versteegen Bloemsierkunst is onze leverancier voor tafelstukjes, bestuurstafelstukken, baliestukken en kathederstukken. Daarnaast verzorgt zij jaarlijks een aantal objecten in ons pand, draagt zij bij aan de kerstversiering en verzorgt zij maatwerk bij vragen vanuit onze klanten.
De betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit maakt Margo Versteegen Bloemsierkunst onderscheidend en prettig om mee samen te werken. Met oog voor detail, een tikkeltje perfectionisme en de ongekende creativiteit creëert Margo Versteegen Bloemsierkunst keer op keer prachtige stukken.”

Anneloes Rosenboom, Papendal

“Sinds wij samenwerken met Margo hoeven wij ons zelf geen zorgen meer te maken over de bloemen en planten in ons restaurant. Het hele jaar door staan er bloemen en planten die passen bij het seizoen. De aankleding is nu verzorgd en vormt altijd een mooi geheel. De bloemstukken zijn echt onderdeel van ons interieur geworden. Margo is betrokken bij onze onderneming, servicegericht, en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft zich verdiept in de sfeer die we wilden creëren in ons restaurant en hield ook rekening met onze eigen voorkeur voor de aankleding.

Joost & Rian, Stadshotel Doesburg / Restaurant De Kade

Toen Margo bij ons in De WijKern moest zijn voor het verzorgen van een workshop ‘Paasstuk maken’ kon zij de bloempotjes met plastic plantjes niet aanzien en fleurde de volledige ruimte op met bloembakken, gevulde vazen en bloemstukjes. Wat een verschil! Toen zij na een tijdje haar spullen wilde weg halen, smeekte de gebruikers van de club haar om de bloemen te laten staan. Wij hebben met plezier een overeenkomst met Margo gesloten en zij zorgt nu het hele jaar door voor gezelligheid en sfeer! Een echte aanrader en iedere cent waard.

Marika Biacsics – van der Horst, De WijKern - Centrum voor Ontmoeting & Activiteiten

Een sfeerimpressie van de mogelijkheden