Workshops bloemschikken

Zin om aan de slag te gaan met bloemen en meer natuurlijk materiaal zoals druifhout, mos en ​​spannen zaden en noten? Of denk je meer aan kralen, glitter of wol en vilt? Bel me voor de informatie over werkstukken en kosten. Van klein werkstukje tot meesterwerk; alles is bespreekbaar! Voor een workshop bloemschikken in Gelderland ben je bij mij aan het juiste adres. De meeste workshops bloemschikken vinden plaats in de omgeving van Arnhem. Echter kan ik overal op locatie komen wanneer gewenst.

Wil je een workshop met een eigen groepje of een workshop op je evenement? Vraag vrijblijvend om de fotoserie van de werkstukken om uit te kiezen.

Kerst

Dat vraagt om een bloemstuk in huis;

maak het dit jaar zelf!

Kerstworkshops in Stadshotel Doesburg

Kom samen met je vrienden naar het Stadshotel in Doesburg! Doesburg ligt centraal tussen Arnhem en Doetinchem in. Neem plaats aan onze Creatieve Tafel en maak een feestelijk bloemstuk. Maak jouw keus uit een van de 4 werkstukken, opties vanaf 22,50. Workshops op 30 november & 1 december tussen 14-16 uur.

Meer over kerstworkshops

Kerstsferen in de WijKern Duiven

Stap met de workshop in de WijKern te Duiven (nabij Arnhem) volop in kerstsferen. Maak jouw keus uit een van de 2 werkstukken; een bloemstuk op schaal of raamrondo. De workshop is op 17 december aanvang is om 14.00 uur. Voorbeeld zien van de werkstukken? Kijk snel verder.

Meer over kerstworkshops

Creatief met druivenhout

Workshops Creatief met druifhout op wijnboerderij ’t Heekenbroek

In de Dobbe ligt een hele hoge stapel druifsnoeihout. Margo laat je de creatieve mogelijkheden zien zoals krans vlechten, schaal weven of raamdecoratie maken. Kom een uniek werkstuk van druifhout maken. Wij kennen het materiaal als geen ander en zullen je van techniekadvies voorzien. Veel voorbeelden inspireren je tot je eigen creatie! Breng als je zin hebt ook eigen versieringen mee, of een mooie pot of schaal.​

Praktische informatie

  • 3 uur relaxen voor de prijs van € 30,–
  • Inclusief koffie/thee, druivensap van het land en druivenhout.
  • Exclusief decoratiematerialen; deze zijn los te koop.
  • ​Datum; op afspraak voor jouw groep
​Locatie; Tellingstraat 7 6996 DZ Drempt
Info en opgave: Margo: 0610484851/Neeltje 0314-381988

 

Workshop op maat?

Ontdek de mogelijkheden