Workshops bloemschikken

Zin om aan de slag te gaan met bloemen en meer natuurlijk materiaal zoals druifhout, mos en ​​spannen zaden en noten? Of denk je meer aan kralen, glitter of wol en vilt? Bel me voor de informatie over werkstukken en kosten. Van klein werkstukje tot meesterwerk; alles is bespreekbaar! Voor een workshop bloemschikken in Gelderland ben je bij mij aan het juiste adres. De meeste workshops bloemschikken vinden plaats in de omgeving van Arnhem. Echter kan ik overal op locatie komen wanneer gewenst.

Wil je een workshop met een eigen groepje of een workshop op je evenement? Vraag vrijblijvend om de fotoserie van de werkstukken om uit te kiezen.

Herfst of kerst; maak ze kleurrijk!

Demo WijKern Duiven

Breng ze maar mee; haal al je frames, schalen en vazen van al die workshops en cursussen die je ooit deed uit de kast. Margo laat je in deze demonstratie technieken en vormgeving zien waarmee je zelf heel makkelijk aan de slag kunt.

Meer over Demo & kerstworkshops

Boek een herfstworkshop

Maak een sfeervol herfst bloemstuk. Te kiezen uit drie verschillende werkstukken. U gaat gegarandeerd naar huis met een mooi, zelfgemaakte herfststuk voor op uw tafel of voor uw raam. U leert technieken die u thuis altijd weer in de praktijk kunt brengen.

Meer over herfstworkshops

De Fleur-Cirkel

Onder het motto; “De Fleur-Cirkel” volgt u een gezellige workshop aan de grote tafel bij Inloopkast de Cirkel.

Mooi werk, èn zo steun je ook nog de Voedselbank, want dáár gaat alle winst heen.

Meer over de Fleur-cirkel

Creatief met druivenhout

Workshops Creatief met druifhout op wijnboerderij ’t Heekenbroek

In de Dobbe ligt een hele hoge stapel druifsnoeihout. Margo laat je de creatieve mogelijkheden zien zoals krans vlechten, schaal weven of raamdecoratie maken. Kom een uniek werkstuk van druifhout maken. Wij kennen het materiaal als geen ander en zullen je van techniekadvies voorzien. Veel voorbeelden inspireren je tot je eigen creatie! Breng als je zin hebt ook eigen versieringen mee, of een mooie pot of schaal.​

Praktische informatie

  • 3 uur relaxen voor de prijs van € 30,–
  • Inclusief koffie/thee, druivensap van het land en druivenhout.
  • Exclusief decoratiematerialen; deze zijn los te koop.
  • ​Datum; op afspraak voor jouw groep
​Locatie; Tellingstraat 7 6996 DZ Drempt
Info en opgave: Margo: 0610484851/Neeltje 0314-381988

 

Workshop op maat?

Ontdek de mogelijkheden