Workshops bloemschikken

Zin om aan de slag te gaan met bloemen en meer natuurlijk materiaal zoals druifhout, mos en ​​spannen zaden en noten? Of denk je meer aan kralen, glitter of wol en vilt? Bel me voor de informatie over werkstukken en kosten. Van klein werkstukje tot meesterwerk; alles is bespreekbaar! Voor een workshop bloemschikken in Gelderland ben je bij mij aan het juiste adres. De meeste workshops bloemschikken vinden plaats in de omgeving van Arnhem. Echter kan ik overal op locatie komen wanneer gewenst.

Wil je een workshop met een eigen groepje of een workshop op je evenement? Vraag vrijblijvend om de fotoserie van de werkstukken om uit te kiezen.

De lente dient

zich weer aan!

Lente workshop bloemschikken

Wil je met een eigen groep vriendinnen of collega’s een mooi lente werkstuk maken? Vraag me naar voorbeeld bloemstukken en kies voor je favoriete werkstuk. Datum en locatie op afspraak.

Neem contact op

Workshop voor KBO senioren

Workshop specifiek bedoelt voor KBO senioren. Onder het motto; “uurtje natuur” volgt u een gezellige workshop in Thuvine te Duiven. Let op! in verband met Corona virus wordt de datum op een later moment vastgesteld.

Meer over deze workshop

Lentworkshop WijKern Duiven

Maak een sfeervol lente bloemstuk. Je kunt kiezen uit een modern Takkenframe, een klassieke Bloemenschaal of de traditionele Groene Vaas. U gaat gegarandeerd naar huis met een mooi, zelfgemaakte lentestuk voor op uw tafel of voor uw raam.

Meer over deze lente workshop

Creatief met druivenhout

Workshops Creatief met druifhout op wijnboerderij ’t Heekenbroek

In de Dobbe ligt een hele hoge stapel druifsnoeihout. Margo laat je de creatieve mogelijkheden zien zoals krans vlechten, schaal weven of raamdecoratie maken. Kom een uniek werkstuk van druifhout maken. Wij kennen het materiaal als geen ander en zullen je van techniekadvies voorzien. Veel voorbeelden inspireren je tot je eigen creatie! Breng als je zin hebt ook eigen versieringen mee, of een mooie pot of schaal.​

Praktische informatie

  • 3 uur relaxen voor de prijs van € 30,–
  • Inclusief koffie/thee, druivensap van het land en druivenhout.
  • Exclusief decoratiematerialen; deze zijn los te koop.
  • ​Datum; op afspraak voor jouw groep
​Locatie; Tellingstraat 7 6996 DZ Drempt
Info en opgave: Margo: 0610484851/Neeltje 0314-381988

 

Workshop op maat?

Ontdek de mogelijkheden